Upp som en sol, ned som en bortglömd dagslända.

20.03.2013 kl. 23:36

Titeln är ett citat från Thomas di Levas låt "dagslända".

Det känns underligt att det redan har gått nästan fyra perioder på ettan i gymnasiet. Det var ju liksom i augusti som jag tvekade och velade och var ledsen för att jag lagt grundskolan bakom mig. Tiden går så himla fort!

Innan den fjärde april ska vi ha valt kurserna inför tvåan, och nästa år ska vi börja planera inför slutproduktionen - en musikal vi ska uppträda med i trean. It really freaks me out att det är cirka ett år och en månad tills jag är vuxen på riktigt.

För mentalt är jag ibland tolv och ibland en gammal tant som är grinig och sur på allt och alla och vill bara sitta för mig själv och handarbeta. Det du.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:


Om mig   
Jag som bloggar heter Linnea, är 17 år och går i Övis gymnasiums musiklinje. Jag tycker om att vara kreativ (därav temat på bloggen) - det vill säga hålla på med musik, rita, fota, skriva och allmänt småpyssel. När jag blir stor ska jag bli florist.

Om bloggen
Den här bloggen är till för att visa min utveckling under ett år både i sinnet och med foto, redigering och i att teckna. Varje dag kommer jag att ha ett nytt tema som jag spinner lite på och gör nåt kreativt med.

Tekniken jag använder beror helt på vad jag tycker att passar till temat för dagen. Mellan allt detta försöker jag också skriva om nåt aktuellt i mitt liv eller resten av världen för att det inte ska bli för enformigt.

Jag gillar kommentarer, och om du kommenterar min finns det en (mycket) stor chans att jag kikar in på din med och läser!