Det här sysslade jag med idag:

04.02.2013 kl. 22:54

Som jag många gånger också berättat på bloggen är jag inte världsmästare i studion. Därför försöker jag öva lite på det, men i mindre skala med Garageband! Jag behöver inte koppla något eller ställa upp en massa mikrofonställ, utan datorns inbyggda mikrofon fungerar bra, speciellt då man kan ta och ta bort bruset som uppstår! Det är jättekul att experimentera tycker jag med eko, reverb och en massa olika instrument som blandas med varandra :)

Men jag skulle ha behövt öva på matteprovet jag ska ha imorgon istället. "Varför valde jag lång matematik?"

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:


Om mig   
Jag som bloggar heter Linnea, är 17 år och går i Övis gymnasiums musiklinje. Jag tycker om att vara kreativ (därav temat på bloggen) - det vill säga hålla på med musik, rita, fota, skriva och allmänt småpyssel. När jag blir stor ska jag bli florist.

Om bloggen
Den här bloggen är till för att visa min utveckling under ett år både i sinnet och med foto, redigering och i att teckna. Varje dag kommer jag att ha ett nytt tema som jag spinner lite på och gör nåt kreativt med.

Tekniken jag använder beror helt på vad jag tycker att passar till temat för dagen. Mellan allt detta försöker jag också skriva om nåt aktuellt i mitt liv eller resten av världen för att det inte ska bli för enformigt.

Jag gillar kommentarer, och om du kommenterar min finns det en (mycket) stor chans att jag kikar in på din med och läser!