Dagen med stort D. » Intagningsprov «

25.04.2012 kl. 18:52
Imorgon är det äntligen dags för intagningsprov till musiklinjen. För bara någon vecka hade jag sökt dit för att jag möjligtvis skulle kunna komma med. Nu är det annorlunda - jag ska dit och om inte jag gör mitt bästa kommer jag att ångra mig mycket! ♫ ♪

/data/linzon/system/user_image

 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Hoppas det gick bra! :-D
Lina.26.04.12 kl. 08:04
ja :3
Ninanas30.04.12 kl. 17:34


Om mig   
Jag som bloggar heter Linnea, är 17 år och går i Övis gymnasiums musiklinje. Jag tycker om att vara kreativ (därav temat på bloggen) - det vill säga hålla på med musik, rita, fota, skriva och allmänt småpyssel. När jag blir stor ska jag bli florist.

Om bloggen
Den här bloggen är till för att visa min utveckling under ett år både i sinnet och med foto, redigering och i att teckna. Varje dag kommer jag att ha ett nytt tema som jag spinner lite på och gör nåt kreativt med.

Tekniken jag använder beror helt på vad jag tycker att passar till temat för dagen. Mellan allt detta försöker jag också skriva om nåt aktuellt i mitt liv eller resten av världen för att det inte ska bli för enformigt.

Jag gillar kommentarer, och om du kommenterar min finns det en (mycket) stor chans att jag kikar in på din med och läser!