Intagningsprovet - en succé?

26.04.2012 kl. 17:14
Jag tror jag aldrig har varit så här nervös. Inför intagningsprovet alltså. Det kändes som jag skulle spy, och det är inte en härlig känsla kan jag säga. Sedan när jag kom in i rummet var det som att alla känslor försvann. Jag var där för att visa vad jag kan och inte fega ur!

Jag fick 5 minuter på mig och jag spelade River Flows In You och Far Away av Nickelback. De frågade mig om jag hade funderat på att ta sånglektioner. Är det en bra eller dålig sak?

I allmänhet gick det super - (dvs jag skulle inte ha kunnat göra det bättre!). Nu får vi vänta i någon månad för att få reda på resultaten :-) *hoppas*

Foto: Fotoakuten.se

/data/linzon/system/user_image

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
det låter som om det gick bra om du inte hade kunnat göra det bättre ;)
Ninanas30.04.12 kl. 17:36


Om mig   
Jag som bloggar heter Linnea, är 17 år och går i Övis gymnasiums musiklinje. Jag tycker om att vara kreativ (därav temat på bloggen) - det vill säga hålla på med musik, rita, fota, skriva och allmänt småpyssel. När jag blir stor ska jag bli florist.

Om bloggen
Den här bloggen är till för att visa min utveckling under ett år både i sinnet och med foto, redigering och i att teckna. Varje dag kommer jag att ha ett nytt tema som jag spinner lite på och gör nåt kreativt med.

Tekniken jag använder beror helt på vad jag tycker att passar till temat för dagen. Mellan allt detta försöker jag också skriva om nåt aktuellt i mitt liv eller resten av världen för att det inte ska bli för enformigt.

Jag gillar kommentarer, och om du kommenterar min finns det en (mycket) stor chans att jag kikar in på din med och läser!