Bloggposter

Kedvesem

Skärmdump från 4lyrics.eu (länk)

Den här eurovisionslåten är min favorit från i år, och jag ska så lära mig texten som det så är det sista jag gör, i alla fall uttala den! ;-) 

28.05.2013 kl. 15:25

Upp som en sol, ned som en bortglömd dagslända.

Titeln är ett citat från Thomas di Levas låt "dagslända".

Det känns underligt att det redan har gått nästan fyra perioder på ettan i gymnasiet. Det var ju liksom i augusti som jag tvekade och velade och var ledsen för att jag lagt grundskolan bakom mig. Tiden går så himla fort!

Innan den fjärde april ska vi ha valt kurserna inför tvåan, och nästa år ska vi börja planera inför slutproduktionen - en musikal vi ska uppträda med i trean. It really freaks me out att det är cirka ett år och en månad tills jag är vuxen på riktigt.

För mentalt är jag ibland tolv och ibland en gammal tant som är grinig och sur på allt och alla och vill bara sitta för mig själv och handarbeta. Det du.

20.03.2013 kl. 23:36

365 days of creativity dag 65 / Sång

Idag var jag som alla onsdagar på en sånglektion. Och kreativ som jag är gjorde jag ett kollagegrejs (säg gärna åt mig vad det heter, för jag har ingen aning). Om du vill få mig riktigt imponerad ska du kunna göra fina kollagegrejs.

Det här är också min 1000e bild på bloggen. Helt otroligt.

06.03.2013 kl. 22:02

Gitarr

Jag ska lära mig att spela gitarr! Jag ska, jag ska, jag ska!

03.03.2013 kl. 16:37

Krista kommer att representera Finland i ESC 2013!

Trots klagomål och åsikter här och var vann hon, och låtens är ju inte heller meningen att såra någon, så jee! :)

09.02.2013 kl. 22:52

Skolmusik 2013 i Esbo

I maj är det återigen skolmusik, i år ordnas den i Esbo 16-18 maj! (Dagarna efter min 17-årsdag märkte jag precis, yay!) och jag ska dit! Vi far både med skolan och sen också med kören jag annars sjunger i och det blir ganska intressant; stressigt, att skicka in tre demon (kören, skolkören och med vår klass), men det gör kanske att det är mera chans att jag får uppträda på den stora konserten hahah! :)

Ska du dit?

08.02.2013 kl. 23:15

Det här sysslade jag med idag:

Som jag många gånger också berättat på bloggen är jag inte världsmästare i studion. Därför försöker jag öva lite på det, men i mindre skala med Garageband! Jag behöver inte koppla något eller ställa upp en massa mikrofonställ, utan datorns inbyggda mikrofon fungerar bra, speciellt då man kan ta och ta bort bruset som uppstår! Det är jättekul att experimentera tycker jag med eko, reverb och en massa olika instrument som blandas med varandra :)

Men jag skulle ha behövt öva på matteprovet jag ska ha imorgon istället. "Varför valde jag lång matematik?"

04.02.2013 kl. 22:54

SpelkursrepertoarenDe här låtarna ska vi spela på skolans faddergala nästa torsdag! En salig blandning (jag menar - Nause, John Frusciante, Nickleback, Bon Jovi? :D), men det är ju valt av vår klass också så... Gjorde en playlist med dem på Grooveshark, du hittar den om du klickar på bilden eller här.
19.01.2013 kl. 14:55

Walking in Memphis.


Jag blev inspirerad att måla hästar som ser ut som hästar. Så detta har jag pysslat med nu den här vackra söndagen + lyssnat på låten "Walking in Memphis".

Walking In Memphis by Cher on Grooveshark
 
/data/linzon/system/user_image
 
16.12.2012 kl. 20:52


Om mig   
Jag som bloggar heter Linnea, är 17 år och går i Övis gymnasiums musiklinje. Jag tycker om att vara kreativ (därav temat på bloggen) - det vill säga hålla på med musik, rita, fota, skriva och allmänt småpyssel. När jag blir stor ska jag bli florist.

Om bloggen
Den här bloggen är till för att visa min utveckling under ett år både i sinnet och med foto, redigering och i att teckna. Varje dag kommer jag att ha ett nytt tema som jag spinner lite på och gör nåt kreativt med.

Tekniken jag använder beror helt på vad jag tycker att passar till temat för dagen. Mellan allt detta försöker jag också skriva om nåt aktuellt i mitt liv eller resten av världen för att det inte ska bli för enformigt.

Jag gillar kommentarer, och om du kommenterar min finns det en (mycket) stor chans att jag kikar in på din med och läser!