Bloggposter

Kreativt på andra vis

Idag har jag övat på att koda bloggdesign på den här bloggen, är inte vidare nöjd med den men det är nog bara jag som är ovan med mjuka och ljusa färgtoner och för att den inte är riktigt klar ännu...

 

Jag har också hunnit göra en header till Moa som precis börjat blogga. Det är lite mera "jag" att göra i pastell och söta motiv än metall haha!

 

Här (bilden nere) har jag också gjort själva basen för bloggdesignen - headern och bakgrunden är bloggarens egen!

29.03.2013 kl. 22:14


Om mig   
Jag som bloggar heter Linnea, är 17 år och går i Övis gymnasiums musiklinje. Jag tycker om att vara kreativ (därav temat på bloggen) - det vill säga hålla på med musik, rita, fota, skriva och allmänt småpyssel. När jag blir stor ska jag bli florist.

Om bloggen
Den här bloggen är till för att visa min utveckling under ett år både i sinnet och med foto, redigering och i att teckna. Varje dag kommer jag att ha ett nytt tema som jag spinner lite på och gör nåt kreativt med.

Tekniken jag använder beror helt på vad jag tycker att passar till temat för dagen. Mellan allt detta försöker jag också skriva om nåt aktuellt i mitt liv eller resten av världen för att det inte ska bli för enformigt.

Jag gillar kommentarer, och om du kommenterar min finns det en (mycket) stor chans att jag kikar in på din med och läser!