Bloggposter

365 days of creativity dag 167 / Tukan

16.06.2013 kl. 00:21

365 days of creativity dag 160 / Kryssning

Idag har jag varit på kryssning med min och min kompis familj och så yolo som man är far man förstås till lekvrån och gör ett Ville Viking-märke man kan fästa på tröjan! :-)

09.06.2013 kl. 23:13

365 days of creativity dag 157 / Tygtryck

Underbar instagrambild. Ikväll tryckte vi skjortor med vår dansgrupps namn på :-)

06.06.2013 kl. 23:08

Färgglada byxor

Samtidigt som jag gjorde påfågeln i vattenfärg passade jag på att måla mina byxor med. Jag är inte annars lika yolo, men jag fick bara en impuls då jag hela tiden målar på papper...

Det ser lite ut som att jag skulle ha ätit pizza med mina ben, och jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna tvätta byxorna för att förhindra att resten av tvätten blir och se likadan ut. Men de här jeansen skulle ändå precis få ett hål på knäet, så vi får se vad jag gör för fint med hålet senare... Stay tuned!

07.05.2013 kl. 22:41

365 days of creativity dag 5 / En hund

     Idag har jag knåpat med origami. Jag använde den här videon som mall, och efter tre försök lyckades jag faktiskt vika en 'close-enough'-dvärgschnauzer! De andra två versionerna blev... speciella de också.
05.01.2013 kl. 16:54

PåskfågelnIdag är det påsklördag. Det ska bli kul att se påskhäxorna gå omkring på vägarna. Men idag ska jag fota och rita, för det är fint väder och för att jag inte har något annat vettigt att göra. Jag kanske skall måla påskägg!

Den här påskfågeln kom påskharen till mig med. Min lillebror fick en likadan, fast hans var gul med blå mössa på istället./data/linzon/system/user_image
 

 

07.04.2012 kl. 09:36


Om mig   
Jag som bloggar heter Linnea, är 17 år och går i Övis gymnasiums musiklinje. Jag tycker om att vara kreativ (därav temat på bloggen) - det vill säga hålla på med musik, rita, fota, skriva och allmänt småpyssel. När jag blir stor ska jag bli florist.

Om bloggen
Den här bloggen är till för att visa min utveckling under ett år både i sinnet och med foto, redigering och i att teckna. Varje dag kommer jag att ha ett nytt tema som jag spinner lite på och gör nåt kreativt med.

Tekniken jag använder beror helt på vad jag tycker att passar till temat för dagen. Mellan allt detta försöker jag också skriva om nåt aktuellt i mitt liv eller resten av världen för att det inte ska bli för enformigt.

Jag gillar kommentarer, och om du kommenterar min finns det en (mycket) stor chans att jag kikar in på din med och läser!