Bloggposter

SöndagsfilosofierOch då har jag inte räknat med våra dagliga behov och alla härliga pauser tv4 ger oss, men som sagt - det är hypotetiskt!

Holby city hospital ♥
20.01.2013 kl. 14:59

Min fina dag

 

Igår var en otroligt dålig dag, för det var då jag slet mitt hår (kanske till och med bokstavligen, vem vet?) för att jag tappat bort min MAOLs tabeller som man verkligen behöver när man går i lång matte.

Därför traskade jag idag iväg till stadsbiblioteket och till min stora glädje fanns MAOL där bland alla andra matteböcker. Finfint, den ska jag låna om och om igen tills jag hittar min egen! Hoppas jag verkligen hittar den sen också...

En annan sak som gör mina dagar bra är HOLBY CITY, och fastän jag missat med inbandningen fanns den på youtube, love my life ♥


/data/linzon/system/user_image
 

 

14.11.2012 kl. 20:50

Sista avsnittet av Holby City på länge ):

Nu om tre minuter börjar det sista avsnittet av Holby City på en lång tid framöver. Det är riktigt synd, för det var nu saker började hända...


/data/linzon/system/user_image

 

15.06.2012 kl. 13:42

Holby City Intro

Som ni kanske har märkt är jag helt obsessed med Holby City.
Nu har jag gjort en .gif av introt till TV-serien och en favorit i repris - logon

./data/linzon/system/user_image

 

13.06.2012 kl. 19:23

Porträttet / ~ Jac NaylorIdag har jag ritat en bild av en av mina favoritkaraktärer Jac Naylor (Rosie Marcel) från Holby City :-)

Referensbild (länk)
 

 

11.06.2012 kl. 18:49


Om mig   
Jag som bloggar heter Linnea, är 17 år och går i Övis gymnasiums musiklinje. Jag tycker om att vara kreativ (därav temat på bloggen) - det vill säga hålla på med musik, rita, fota, skriva och allmänt småpyssel. När jag blir stor ska jag bli florist.

Om bloggen
Den här bloggen är till för att visa min utveckling under ett år både i sinnet och med foto, redigering och i att teckna. Varje dag kommer jag att ha ett nytt tema som jag spinner lite på och gör nåt kreativt med.

Tekniken jag använder beror helt på vad jag tycker att passar till temat för dagen. Mellan allt detta försöker jag också skriva om nåt aktuellt i mitt liv eller resten av världen för att det inte ska bli för enformigt.

Jag gillar kommentarer, och om du kommenterar min finns det en (mycket) stor chans att jag kikar in på din med och läser!