Bloggposter

Ratatakoder: få bort RSS-ikonen bredvid inläggen

   →  

Lägg in koden i den kommande Google Analytics-lådan eller i t.ex. sidhuvud-lådan i stilmallsbyggaren och vips så är den borta! :)

Det som är negativt med koden är ju att ingen kan följa dig med RSS, men isåfall kan du lägga in länken till den sidan någon annanstans på din blogg!

Kommentera gärna om du tar den hahah ♥

03.02.2013 kl. 20:04


Om mig   
Jag som bloggar heter Linnea, är 17 år och går i Övis gymnasiums musiklinje. Jag tycker om att vara kreativ (därav temat på bloggen) - det vill säga hålla på med musik, rita, fota, skriva och allmänt småpyssel. När jag blir stor ska jag bli florist.

Om bloggen
Den här bloggen är till för att visa min utveckling under ett år både i sinnet och med foto, redigering och i att teckna. Varje dag kommer jag att ha ett nytt tema som jag spinner lite på och gör nåt kreativt med.

Tekniken jag använder beror helt på vad jag tycker att passar till temat för dagen. Mellan allt detta försöker jag också skriva om nåt aktuellt i mitt liv eller resten av världen för att det inte ska bli för enformigt.

Jag gillar kommentarer, och om du kommenterar min finns det en (mycket) stor chans att jag kikar in på din med och läser!