Bloggposter

Sånt som provvecka

Instagram: linz0n

Imorgon råkar jag ha matteprov #fml

24.05.2013 kl. 15:02

365 days of creativity dag 136 / Skolmusik 2013

Från lördagens konsert! ♥

17.05.2013 kl. 14:32

Systemkameran

I konst kurs 3 som jag går den här perioden ska vi göra ett "större projekt", jag valde uppgiften att ta porträtt av 5-8 personer och försöka spegla deras karaktärer. För att kunna göra det här projektet så att resultatet inte gör att jag måste fly land och rike på grund av skam lånar jag skolans systemkamera under tiden jag ska göra uppgiften.

Som ni kanske förstår är det inte så lätt att sådär bara hoppa från en halvtaskig kompaktkamera till en avancerad Nikon-systemkamera. Jag överväger faktiskt att istället för att använda autoniställningar na istället för att ställa in dem manuellt...

23.04.2013 kl. 23:02

I torsdagsJag går en kurs i skolan som har med media (foto, film osv) att göra. Det är så himla kul tycker jag, och det här var det jag lyckades åstadkomma förra torsdagens lektion - redigera klart musikbilderna och printa ut dem.

Vi fick också testa på att rita med ritplattor så jag påbörjade ett landskap med klippor och vatten och sånt, den är inte riktigt klar ännu men pretty close! (siffrorna är klockslagen)

19.04.2013 kl. 21:15

Biologi kurs 2

Synd för er som redan läst andra kursen i biologi i gymnasiet, men här är en så bra låt om växt- och djurcellen - det som vi ska ha om i förhöret på fredag, love my life :)))

17.04.2013 kl. 22:02

365 days of creativity dag 95 / Religionsessä

På religionsprovet idag skulle vi välja mellan tre rubriker, ingen av dem verkade precis lockande men jag gör som jag oftast brukar göra - väljer den allra första, dvs "Vad är religion?".

05.04.2013 kl. 18:27

Upp som en sol, ned som en bortglömd dagslända.

Titeln är ett citat från Thomas di Levas låt "dagslända".

Det känns underligt att det redan har gått nästan fyra perioder på ettan i gymnasiet. Det var ju liksom i augusti som jag tvekade och velade och var ledsen för att jag lagt grundskolan bakom mig. Tiden går så himla fort!

Innan den fjärde april ska vi ha valt kurserna inför tvåan, och nästa år ska vi börja planera inför slutproduktionen - en musikal vi ska uppträda med i trean. It really freaks me out att det är cirka ett år och en månad tills jag är vuxen på riktigt.

För mentalt är jag ibland tolv och ibland en gammal tant som är grinig och sur på allt och alla och vill bara sitta för mig själv och handarbeta. Det du.

20.03.2013 kl. 23:36

Matematik

Jaa det här håller man på med en lördagseftermiddag - skriva en sammanfattning av kapitel 1, 4 och 5 så att jag kan öva till måndagens förhör. Duktigflicka96 jao.

Boy´s dont´t cry by Thomas Di Leva on Grooveshark Hon sprang vilse by Thomas Di Leva on Grooveshark

 

16.03.2013 kl. 16:12

För att fysik är mycket roligare utan tyngdlagar.

Förra veckan ritade jag lite Dilevastuff i mitt fysikhäfte och nu vet jag inte skillnaden på vektor- och skalärstorhet. Fy.

14.03.2013 kl. 21:41


Om mig   
Jag som bloggar heter Linnea, är 17 år och går i Övis gymnasiums musiklinje. Jag tycker om att vara kreativ (därav temat på bloggen) - det vill säga hålla på med musik, rita, fota, skriva och allmänt småpyssel. När jag blir stor ska jag bli florist.

Om bloggen
Den här bloggen är till för att visa min utveckling under ett år både i sinnet och med foto, redigering och i att teckna. Varje dag kommer jag att ha ett nytt tema som jag spinner lite på och gör nåt kreativt med.

Tekniken jag använder beror helt på vad jag tycker att passar till temat för dagen. Mellan allt detta försöker jag också skriva om nåt aktuellt i mitt liv eller resten av världen för att det inte ska bli för enformigt.

Jag gillar kommentarer, och om du kommenterar min finns det en (mycket) stor chans att jag kikar in på din med och läser!

Kategorier

Senaste kommentarer