Bloggposter

Idag har jag haft min pannlugg i ett år!

Den tjugonde april tjugohundratolv skaffade jag pannlugg. Och sedan dess har jag bara trivts med den. Så skaffa pannlugg allihopa och be happy!
                första fotot med mig och pannluggen!↑

20.04.2013 kl. 17:12

Pet rescue saga

Idag så har jag hittat ett spel med världens mest
mysiga musik - Pet rescue saga! ♥

02.03.2013 kl. 12:18

Skidtur

Okej, det blev en rejäl bildsamling det här, men i eftermiddags var vi och skidade lite med hela familjen, och det var så fint väder och fin natur att jag bara måste fota! Bjuder på en halvmysig bild också på en tröttislinnea :)

24.02.2013 kl. 18:09

Loppis

Idag var jag på loppis med familjen för att handla vårkläder och annat smått. Hittade också förutom detta skolböcker och några fina tavelramar!

23.02.2013 kl. 16:55

Städat

Håller som bäst på att städa och röja i mitt rum. Laman kommer hamna i en låda tillsammans med gamla skolböcker och teckningar. Men det är inte så sorgligt, för den bär inte direkt med sig goda minnen. :)

22.02.2013 kl. 16:53

Kattlogik

 


Katten tycker inte om att vara med mig på vindsvåningen i datorrummet så hon gnäller och jämrar sig, klöser på möbler och har de ynkligaste jamandena som jag någonsin hört och vill därifrån. Då är det inte så lätt att koncentrera sig på teckningen man ritar och samtidigt se till att hon inte kissar någonstans bara för att få uppmärksamhet. 

I alla fall när jag släppt ner henne till nedrevåningen verkade hon inte vara så negativt inställd till mitt gitarråbäke på sängen, hon lade sig till och med där bredvid. Kattlogik.

10.02.2013 kl. 00:13

Kärlek

Jag brukar inte se katten under veckorna, så när jag träffar henne igen blir det alltid ett kärt återseende tills hon tycker att jag pussar för mycket på henne och är allmänt störande.

Sedan klöser hon mig och går och lägger sig på soffans kant istället, kattlogik...

 

08.02.2013 kl. 20:44

Dagens coolaste fläta

  

Idag hade mamma och jag likadan frisyr! :)
20.01.2013 kl. 15:47

Lockarna

  

Så sock curls fungerade verkligen! Härligt, ni kommer nog att få se mig med mera lockigt hår tror jag ;) Hoppas att det hålls tills imorgon, för strumporna var ganska obekväma att sova på kan jag säga...
06.01.2013 kl. 13:24


Om mig   
Jag som bloggar heter Linnea, är 17 år och går i Övis gymnasiums musiklinje. Jag tycker om att vara kreativ (därav temat på bloggen) - det vill säga hålla på med musik, rita, fota, skriva och allmänt småpyssel. När jag blir stor ska jag bli florist.

Om bloggen
Den här bloggen är till för att visa min utveckling under ett år både i sinnet och med foto, redigering och i att teckna. Varje dag kommer jag att ha ett nytt tema som jag spinner lite på och gör nåt kreativt med.

Tekniken jag använder beror helt på vad jag tycker att passar till temat för dagen. Mellan allt detta försöker jag också skriva om nåt aktuellt i mitt liv eller resten av världen för att det inte ska bli för enformigt.

Jag gillar kommentarer, och om du kommenterar min finns det en (mycket) stor chans att jag kikar in på din med och läser!